söndag 9 september 2012

Fluff - After Eight

Vem gillar inte After Eight? Det är lika gott i tårtor som på en lördagkväll:)
Och enkelt att göra!
Jag har lite mörk choklad i också när jag gör det här fluffet. Detta pga att jag tycker det blir för sött annars. Chokladen går naturligtvis att utesluta om man vill det.

Den passar finfint till päronmousse, ska jag tillägga:)

 
After Eight fluff
 
100 g After Eight
50 g mörk choklad (ex Marabou Mörk)
2.5 dl grädde
 
Gör så här:
Smält After Eight och chokladen tillsammans med hälften av grädden i ett vattenbad.
Var försiktig så att det inte kokar, då förstörs fluffet och går inte att vispa!
När chokladen har smält, blanda ner resterande grädde och ställ i kylskåp i minst 8 timmar.
När chokladgrädden är helt kall, vispa och använd:)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar