ca 12 stora
200 g smör
1 1/2 dl mjölk
3 dl strösocker
4 ägg
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
5 dl vetemjöl
Karamellfärger (Rekommenderar WILTONs pastafärg)
Vit cokladfrosting:200 g smält choklad
200 g philadelphiaost
Florsocker efter smak och tycke
1 1/2 dl mjölk
3 dl strösocker
4 ägg
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
5 dl vetemjöl
Karamellfärger (Rekommenderar WILTONs pastafärg)
Vit cokladfrosting:200 g smält choklad
200 g philadelphiaost
Florsocker efter smak och tycke
Sätt ugnen på 200°C.
Vispa socker och ägg vitt och pösigt.
Smält smöret och tillsätt mjölken.
Rör försiktigt ner de torra ingredienserna i äggblandningen och tillsätt därefter smörblandningen.
Fördela sedan muffinssmeten i 4 olika skålar och tillsätt färg så det blir stark.
Ha i lite av varje färg i varje muffinsform.
Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 minuter (beroende på hur stora dom är, känn efter med en sticka).
Frosting: Blanda samman allt och färga i valfri färg. Låt stelna en aning innan du lägger på muffinsarna.
Vispa socker och ägg vitt och pösigt.
Smält smöret och tillsätt mjölken.
Rör försiktigt ner de torra ingredienserna i äggblandningen och tillsätt därefter smörblandningen.
Fördela sedan muffinssmeten i 4 olika skålar och tillsätt färg så det blir stark.
Ha i lite av varje färg i varje muffinsform.
Grädda mitt i ugnen i ca 15-20 minuter (beroende på hur stora dom är, känn efter med en sticka).
Frosting: Blanda samman allt och färga i valfri färg. Låt stelna en aning innan du lägger på muffinsarna.
maj 2011
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar