april 2011
Små: Knäck/Ischoklad formar
Normal:Mini muffins formar
200 gram marabou mjölkchoklad
ca 2 dl (185 gram) jordnötssmör (ex. Skippy)
ca 1.5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Smält chokladen i vattenbad. Låt svalna.
Fyll formarna med lagom mycket choklad (det ska bli en ganska tjock botten så de blir stabila) och bred ut över hela formen med hjälp av baksidan av en tesked.
(Använd inte upp all choklad, spara så det finns kvar att lägga ovanpå också)
Ställ chokladformarna i kylskåpet eller frysen en stund tills de stelnat.
Rör ihop jordnötssmör, florsocker och vaniljsocker.
Lägg en lagom stor klick med jordnötsfyllning i varje form och tryck ner så det inte är någon luft i formen.
Häll på choklad på toppen så det täcker fyllningen och är jämn med kanten.
Låt stå i kylskåp eller frys i minst en timma.
Ät som dom är eller frysta. Förvara i kylskåp.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar