Gör så här:
Ta ett bakplåtspapper och vik in sidorna ca 1 cm. Börja med långsidorna. (Se bilden)
Ugnsvärme: 175 grader
Långpannebotten:
5 ägg
3 dl socker
1.5 dl vetemjöl
1.5 dl potatismjöl
2.5 tsk bakpulver
Gör så här:
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Ju längre desto bättre.
Blanda samman vetemjöl, potatismjöl och bakpulver. Rör ner i äggsmeten.
Lägg bakplåtspapper i en långpanna (ca 30*40 cm) och häll ner smeten.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter.
På bilden ser det ut som du gör den direkt på gallret eller? Vänder du den mellan plåtar när du tagit ut den?
SvaraRaderaHej! Såg din kommentar först nu. Jag häller smeten i en bakplåtsklädd långpanna. När den gräddats klart så vänder jag upp den på galler, tar bort bakplåtspapperet och låter den svalna.
Radera